U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Team

 

Een enthousiast team van specialisten staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren.  

Ik ben Jessica. Van origine hovenier en heb passie voor alles wat met tuinieren te maken heeft. Maar ben vooral een plantenfreak!
Bij tuincentrum De Landerije vind u mij op de Buitenafdeling. U kunt bij mij terecht voor een tuinschets/ontwerp want ook daar ligt mijn specialiteit. Of voor alles wat met tuinplanten/plantcombinaties te maken heeft.
Graag tot ziens op de buitenafdeling

Ik ben Peter van Doren en werk bij De Landerije in de 'Koude Kas' waar ik zorg draag voor het perkgoed en de vaste planten, bovendien zet ik graag de bloemetjes buiten ;-) . Hiernaast kan ik u ook prima adviseren in de aanverwante artikelen die bij ons te verkrijgen zijn voor in uw tuin. Met enthousiasme en veel plezier stel ik ook graag met u een gewenste plantenbak samen!

Hallo, ik ben Bart en werkzaam op de vijver- en aquariumafdeling. U kunt met uw vragen over vijver en aquaria bij mij terecht. Ook voor watertest van vijver en aquarium kunt u bij mij komen. Ik geef u gratis advies.

Hallo, ik ben Inge. Ik werk in de "koude kas" alwaar ik perkgoed, tuinplanten, vijverplanten, bloemen en aanverwante artikelen verkoop. Een manusje van alles dus.
Door mijn ervaring van 25 jaar in de tuincentrum/bloemenbranche heb ik op alle gebieden ruim ervaring opgedaan. Mijn passie voor planten en bloemen probeer ik graag op u, als klant over te brengen.
Dus graag tot ziens! 

 

Hoi ik ben Pieternel, deskundige op het gebied van dierenvoeding. Met mijn kennis uit o.a. mijn dierenspeciaalzaak en passie voor dieren ben ik nu verantwoordelijk voor de dierenafdeling. Ik geef u graag advies of het nu gaat om (dieet) voeding voor uw hond of kat, nagels knippen van uw huisdier of hulp bij het kiezen van een geschikt hondenras passend bij uw thuissituatie. Kom gerust eens bij me langs en wie weet kan ik u helpen met uw vragen.

Ik ben Xanthe en ik werk op de dierenafdeling bij De Landerije. Ik verzorg de dieren hier zo goed mogelijk!
Graag geef ik advies over de verzorging van dieren aan onze klanten. Ik heb al veel geleerd over verschillende soorten dieren. Dit kan ik weer toepassen op mijn opleiding tot dierenartsassistente. 

Ik ben Frans Sweep en werk bij De Landerije Tuin en Dier in De Bloemerij. Ik ben gespecialiseerd in rouwarrangementen, bruidsarrangementen, zijde bloemstukken en kamerplanten.
Door mijn jaren ervaring en enorme creativiteit maak ik voor iedere gelegenheid een passend arrangement. 

Ik ben Toets en u vindt mij bij De Landerije op de kamerplanten en snijbloemen afdeling.
Door mijn jaren lange ervaring geef ik u graag deskundig advies voor de verzorging van uw kamerplanten en kan ik samen met u kijken naar de juiste planten (aankleding) in uw interieur en/of bedrijfsruimte! 

Ik ben Yvonne, u vind mij op de bloemenafdeling waar ik samen met mijn collega Frans de mooiste boeketten en zijden stukken maak.

Mijn naam is Nancy. Van planten, mensen, kleuren en vormen word ik helemaal blij. U komt mij tegen bij de kamerplanten en tuinplanten. Ik help u graag bij uw keuze van de juiste plant. Mooie pot, mand, hangpot, zinken emmer, houten plantenhanger erbij? U zegt het maar... Tot snel!

Ik ben Jacqueline van Steenpaal werkzaam in de koffiecorner "Koffie d'r Bij" binnen De Landerije tuin en dier.
Horeca is mijn passie, mede door de gasten. Altijd gezelligheid en tijd voor een praatje daardoor ook al vele gasten mogen begroeten.
Ook U zie ik graag voor een kop koffie of heerlijke lunch!

Hallo, ik ben Laminta en ben werkzaam in de koffiecorner "koffie d'r bij" binnen de Landerije tuin en dier. Het leukste vind ik het maken van een heerlijke koffie of lunch van onze uitgebreide menukaart. En natuurlijk een gezellig praatje met de klant vind ik erg belangrijk.
Tot de volgende keer bij "koffie d'r bij" 

 Hoi, ik ben Floor, in het weekend werk ik bij "koffie d'r bij".

Ik ben Dominique, ik werk bij De Landerije aan de kassa, hou de website up-to-date en verzorg stukjes voor onze facebookpagina, daarnaast help ik mijn collega met het verzorgen van de kamerplanten. 

 

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres