U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Over ons

Hendrik Jan Verheijen eigenaar van ‘De Landerije Tuin en Dier’ is een ras optimist. Zijn visie is even helder als simpel. Vroeger kwamen de mensen naar een tuincentrum om zich vooral voor te laten adviseren over planten, struiken en bloemen.

Op grond daarvan namen ze dan de spullen mee voor hun eigen tuin. Als het aan hem ligt moet die tijd weer terugkomen. Wat Hendrik Jan wil is een tuincentrum 'oude stijl', waarbij het vooral om de levende have van bloemen, planten, struiken, bomen en dieren gaat.

Een assortiment tuinmeubelen, boomversieringen en hebbedingetjes kom je bij ons niet meer tegen. We zijn de klant vooral van dienst door goede informatie te verschaffen over de levende goed dat bij ons te koop is. We zijn een tuincentrum dat weer echt de uitstraling heeft van een groen bedrijf. 80% van de 3750 m2 verkoopruimte is voor planten, struiken en dieren bestemd. De rest gebruiken we voor het aanbod van potgrond, meststoffen, bestrijdingsmiddelen, tuingereedschap, dierenvoeders en dergelijke. Allemaal producten die rechtstreeks met tuin en dier te maken hebben.  "Bij ons kun je bijvoorbeeld wel terecht voor de kerstboom, maar niet voor de versiering".

Naast de gespecialiseerde aanpak bieden wij  vooral producten aan die een duidelijk prijs-en vergelijk niveau hebben. Kwaliteitsproducten tegen zeer concurrerende prijzen.

 UA-74182833-1

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

 

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

 

WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres