U koopt met plezier bij De Landerije Tuin en Dier
Telefoon
Bel ons
0165 - 521 248

Meststoffen

De landerije tuin en dier heeft als hoofdleverancier voor meststoffen gekozen voor DCM, deze produceert sinds meer dan 30 jaar organische meststoffen, bodem-verbeteraars en kwaliteitspotgronden. Sinds haar oprichting, is de firma DCM uitgegroeid tot Belgische marktleider in organische meststoffen en speelt ze ook op Europees vlak een voortrekkersrol inzake bodemvruchtbaarheid, bemesting en substraten.

Organische meststoffen

DCM voert een pro-actief beleid op het vlak van ecologie en maatschappij. Het basisprincipe dat organische meststoffen, bodemverbeteringsmiddelen en substraten, essentieel zijn voor een duurzaam groenbeheer, staat centraal.

Organische meststoffen hebben een aantal sterke teelttechnische en ecologische troeven. Bij de productie van organische meststoffen is de selectie van de grondstoffen in de juiste verhoudingen zeer belangrijk. DCM Organische Meststoffen worden samengesteld uit een selecte combinatie van hoogwaardige plantaardige en dierlijke grondstoffen.

De keuze voor een grote verscheidenheid in grondstoffen, ieder met een specifiek vrijstellingspatroon inzake de voedingsstoffen, maakt het mogelijk om voor iedere toepassing de gepaste organische meststof te formuleren.

 

Organische plantenvoeding in MINIGRAN daar zit wat in!

Net zoals brood rijk is aan noodzakelijke voedingsstoffen voor u en mij, bevatten de organische meststoffen van DCM talrijke voedingstoffen voor de planten in uw tuin. En net zoals u bij uw bakker tientallen soorten brood met verschillende smaken kan vinden, heeft DCM voor iedere plantengroep wat wils. De DCM Organische voeding met MINIGRAN®technology bevatten al de ingrediënten om van uw tuin een pareltje te maken.

Voordelen van de DCM Organische voeding:

  • Specifiek samengesteld op basis van doorgedreven onderzoek en jarenlange ervaring in de professionele tuinbouw, op sportvelden, in openbaar groen en in tuinaanleg.
  • Ze hebben een lange werkingsduur. Gedurende minstens 100 dagen krijgt de plant iedere dag de nodige voedingsstoffen, volledig aangepast aan de dagelijkse behoefte van de plant.
  • Een continue groei, uitbundige bloei, smakelijke groenten en fruit met een hoge bewaarbaarheid zijn gegarandeerd.
  • Doordat er nauwelijks uitspoeling is naar het grondwater, wordt het milieu zo weinig mogelijk belast.
  • Door de toevoeging van de organische stof naar humus, wordt naast de voedingstoestand van de bodem ook de structuur verbeterd. Hierdoor wordt het organisch bodemleven extra gestimuleerd.

 

 

Tuin benodigheden

Binnen ons tuincentrum hebben we een breed assortiment met tuin benodigdheden. Kom ons tuincentrum bezoeken!

BEKIJK ACTIES

Dierenbenodigheden

Heeft u dieren? Bij De Landerije een ruim assortiment producten, voeding, accessoires en nog veel meer.

BEKIJK ACTIES

Uitgelichte acties

Aanbiedingen

Op zoek naar de beste aanbiedingen bij De Landerije Tuin en Dier? Wij hebben onderstaande aanbiedingen voor u geselecteerd.

Winterviooltjes
Winterviooltjes
0.45 € 3.95 voor 10 stuks
Neem contact op
klimplanten
klimplanten
5.95 € 10.00 voor 2 stuks
Neem contact op
Hyacint vanaf
Hyacint vanaf
€ 0.99
Neem contact op
Platmos in bak
Platmos in bak
€ 5,95 € 10,- voor 2 bakken
Neem contact op
Bloembollen actie!
Bloembollen actie!
€ 2,49 € 10,- voor 5 zakjes
Neem contact op
Nordmann Kerstbomen
Nordmann Kerstbomen
vanaf € 25,-
Neem contact op
WIL JE NIETS MISSEN?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

E-mailadres